Κλασσικό πιάτο διαίτης και προσωπικό αγαπημένο είναι η ψητή γαλοπούλα με ρύζι
ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΨΗΤΗ ΜΕ ΡΥΖΙ
- 240 gr Γαλοπούλα ψητή (χωρίς πέτσα)
- 60 gr Ρύζι βρασμένο
- 100 gr Αγγούρι
- 300 gr Ντομάτες
- 18 gr Ελαιόλαδο (3,5 κουταλάκια)
- 35 gr Ψωμί ολικής άλεσης
- 300 gr Πεπόνι
Εκτέλεση
1. Πλένετε την ωμή γαλοπούλα και αφαιρείτε το ορατό λίπος και την πέτσα της.
2. Βάζετε τη γαλοπούλα σε ταψί, προσθέτετε νερό, φρέσκο χυμό λεμονιού, αλάτι και τα μπαχαρικά που επιθυμείτε και την αφήνετε να ψηθεί στο φούρνο. Όσο η γαλοπούλα ψήνετε, βράζετε το ρύζι.
Ενέργεια: 759 kcal
Λίπος: 25,7 gr (30%)
Πρωτεΐνες: 78,7 gr (40%)
Υδατάνθρακες: 57,6 gr (30%)
Διάβασε ακόμα:
- Κι όμως η Σούζυ παίζει και να μην έτρωγε
- Κοτόπουλο ψητό με τηγανιτές πατάτες
- Έκανα ατασθαλείες
- 1η φάση - The Harcombe diet
The KM Projects
Not just another beauty blog
No comments:
Post a Comment